top of page

Reviews

Eerdere ervaringen van bedrijven & particulieren lees je hier.

Marcel Hielkema copyright Jacques Kok.jpg

Het is Kim gelukt om door het gebruik van kleur in verf en fotografie een van onze locaties een compleet andere look en feel te geven. En dat is voor een industriële locatie best een opgave! Het resultaat mag er zijn en heeft ertoe bijgedragen dat medewerkers hun werkplek heel anders beleven. Op basis van dit succes hebben we Kim gevraagd om ook ons nieuwe restaurant in onze Intratuin vestiging in Arnhem te ontwerpen. Ook hier is veel met kleur gewerkt en zijn onze verwachtingen overtroffen! U bent van harte welkom om een kijkje te komen nemen.

Marcel Hielkema | Bestuurder-directeur bij Scalabor / voorzitter VNO-NCW Midden

Jeroen Hoek.jpg

Kim is een professional die met andere ogen naar ons gebouw gekeken heeft. Ze heeft een compleet en uitdagend advies gegeven dat we overgenomen hebben.  Kim heeft op een heel goede manier de identiteit van de school terug laten komen in de sfeer in het gebouw. Zonder Kim hadden we nooit gedurfd zo’n divers pallet aan kleuren te gebruiken en we zijn blij het advies opgevolgd te hebben. Zowel leerlingen als collega’s voelen zich prettiger in de gebouw en dat komt ons onderwijs ten goede.

Jeroen Hoek | Directeur Farel College

Remco Vonk.jpg

Voorafgaand aan het netwerken heeft Kim een presentatie gegeven over haar werk. Zij heeft het ontwerp en kleurendesign van Fort Vier in Arnhem bedacht en uitgevoerd. Dit vormde de basis van haar verhaal en we hebben het eindresultaat uitgebreid kunnen aanschouwen.
Kim nam ons mee in haar denkwijze hoe ze tot dit ontwerp is gekomen. En dat zorgt voor een goed inzicht over wat zij voor klanten kan betekenen bij het verbeteren van een werk- of praktijkruimte.
Namens alle aanwezigen, die overigens geboeid aan je lippen hingen, Kim bedankt voor je inspirerende verhaal.

Remco Vonk | Voorzitter Jong MKB Arnhem Nijmegen | professioneel coach

Henk-Jan Messchendorp.jpg

Kim is een gedreven, gepassioneerde vakvrouw die in meerdere projecten van mij (oa de inrichting/bouw van het buurthuis van de toekomst De Nieuwe Hommel) de juiste verbinding tussen de eindgebruiker en opdrachtgever weet te realiseren. Kim weet met een open mind en met een scherp oog voor duurzaamheid en hergebruik de meest complexe inrichtingsvragen op te lossen. Hierbij beschikt zij over zowel figuurlijk als letterlijk kleurrijk pallet van ideeën en interventies. Samenwerken met Kim betekent op creatieve, duurzame en relaxte wijze aan de slag. Dit vanuit de wetenschap dat er altijd een oplossing is voor de inrichting/kleur/gebruik vraagstukken die er zijn, en dat je alleen maar gezamenlijk met de eindgebruiker tot resultaat kan komen. Je wordt uitgedaagd om je creatieve brein aan te sporen en het maximale uit jezelf en je project te halen.

Henk-Jan Messchendorp | Bedrijfskundig onderzoeker / adviseur in de gezondheidszorg

Jan Duitshof.jpg

Kim heeft het hoofdgebouw van Introdans aan de buitenzijde en binnen in een aantal ruimtes van een nieuwe uitstraling voorzien. Het resultaat is een mooi geheel geworden waarin de gebruikers de prettige en rustige sfeer erg waarderen. Samenwerken met Kim is een genoegen. Ze komt met frisse, onverwachte ideeën en mogelijke varianten daarop. Ze kan meebewegen met een schommelend budget maar geeft bij gewenste aanpassingen ook helder aan op welk moment de essentie van haar ontwerp in het gedrang dreigt te komen. De communicatie tussen Kim en de uitvoerende schilders was uitstekend evenals de documentatie van het uitgevoerde werk. Onlangs is ook onze theaterzaal door haar opgeleverd, het is een prachtige uitnodigende ruimte geworden waarin iedereen zich welkom voelt.

Jan Duitshof | Manager Introdans

Ingrid van de Boezem-Lucas.jpg

Een aantal malen heb ik met Kim mogen werken en heeft zij zaken voor onze organisatie buitengewoon goed neergezet. Naast een enorme vakvrouw is het ook een prettig mens om mee te werken. Zeer sterk in de kleurenformatie en het creatief verwezenlijken van het inrichtingsplan van de opdrachtgever. Zonder twijfel een expert op dit vakgebied!

Ingrid v.d. Boezem- Lucas | Clustermanager Onderhoud en Beheer Vastgoed bij Pluryn

Yvonne Uleman.jpg

Kim heeft mij ontzettend goed geholpen met de inrichting van mijn winkels in 's-Hertogenbosch en Arnhem. Ze is zonder meer heel sterk in haar kleuradvies en het doordacht inrichten van de ruimte. Verrassende voorstellen die heel goed hebben uitgepakt. ik ontvang regelmatig complimenten van klanten voor de inrichting van mijn winkel. En dat is rechtstreeks een compliment voor Kim!

Yvonne Uleman | Eigenaar San Miguel Shoes

Anne Spies (2).jpg

Kim heeft mij raak advies gegeven over de diverse kleuren van de muren van onze spreekstudio. Ook zochten we samen de vloer, de kleden en de gordijnen uit. “die”. Kim is doortastend, professioneel en afgestemd en snapt hoe kleuren op elkaar inwerken – opdrogen – harmoniëren. Met haar jarenlange ervaring en een ontwerpstudio vol met interessante stalen kan ik haar aan een ieder aanraden.

Anne Spies | Directeur Spies & Spreken A. de Vries

Miranda Buitelaar.jpg

Het verzoek aan Kim voor onze school was rust, warmte en een gevoel van thuis voor de leerlingen en collega’s. Waar het lyceum van het Farelcollege voorheen harde kleuren had á la Mondriaan, toverde Kim een warm kleurenpallet op de muren en vloer. Hier moesten we in het begin even bij slikken…”gaan zoveel diverse kleuren wel werken, dachten we ? “ En niets is minder waar: het werkt, de kleuren zijn prachtig en de sfeer in de ruimtes zijn eigentijds en mooi. We hebben zo een echte eigenheid aan de school gegeven.

Miranda Buitelaar | Directeur bedrijfsvoering Farel College

Patrick Kieviet.jpg

Met Kim heb ik een gesprek gehad om in kaart te brengen hoe we de inrichting konden laten aansluiten op wie wij zijn als bedrijf, wat onze visie is en onze missie en onze kernwaarden. Ik heb Kim uitgedaagd dit te vertalen naar een totale inrichting met kleuren en meubilair. En dat is heel goed gelukt. De uitstraling past bij wie we zijn en willen zijn.


Kim heeft het interieur ontworpen en heeft van een heel abstract verhaal over waar je als bedrijf voor staat een vertaalslag weten te maken naar een nieuw kantoorinterieur. En dat vind ik knap. Dat al die keuzes op het gebied van meubels, kleuren, materialen bij elkaar zijn gekomen tot een logisch geheel dat ook nog aansloot op mijn bedrijfsvisie en positionering. Met die creativiteit van Kim kun je tot dit soort unieke dingen komen.

Patrick Kievit - Directeur My Cademy Continuous Learning & Lifelong Learning Expert | Learning Innovator

Erik Schensema.jfif

Kim is een kleurrijke persoonlijkheid. Ik heb haar meegemaakt als directeur van stichting Kleurenvisie in mijn functie als voorzitter van de RvT. Ook als klant / opdrachtgever was het goed zaken doen. Haar professionele kijk op kleur in de verschillende ruimten geeft diepgang en is sfeerbepalend. Dat mag je van haar verwachten en dat geeft ze je ook. Kleurrijk met inhoud dus!

Erik Schensema | Ervaren Interimmanager, Organisatieadviseur, Trainer, Freelance Docent, Executive Coach en Toezichthouder

Anita Klaver.jpg

Kim heeft ons geholpen met het opnieuw inrichten van ons woonhuis. De kleuren zijn erg mooi, alles past bij elkaar, het is 1 geheel geworden, terwijl er voor een deel onze oude spullen nog tussen staan. Door de verassende resultaten hebben we haar ook gevraagd ons vakantie huis in te richten en later ook mijn kantoor aan huis. Fijn samengewerkt met Kim; wij kunnen haar aanbevelen!

Anita Klaver | Head of HR Enreach

Gabe Spoel.jpg

Kim heeft ons huis kleur gegeven. Dit is een mooi huis maar door de kleuren van Kim is het bijzonder geworden. Een lange wand heeft zij op een gedekte kleurrijke manier onderbroken. Hierop krijgen we maandelijks complimenten, al jaren.

Gabe van der Spoel

Ronald van Peperstraate.jpg

Een aantal jaren geleden heeft Kim ons geholpen bij de restyling van onze woning. 
Kim heeft er destijds voor gezorgd dat we een mooie balans kregen tussen eenheid en afwisseling.
Recent zijn we verhuisd naar een prachtig monumentaal grachtenpand. Met de goede ervaring van vorige keer hebben we Kim ditmaal gelijk ingeschakeld. Wederom was dat weer zeer geslaagd en zijn we heel blij met de eindresultaten waarmee we opnieuw verrast werden maar alles zo goed klopt bij de sfeer van het pand.

Ronald van Peterstraate | Directeur NLB bv

Cunera Schaapveld.jpg

Bijzonder om te zien en ervaren hoe Kim een (nieuwe) ruimte aanvoelt en mij mee heeft laten groeien in de metamorfose ervan. Zij wist mijn voorkeur voor oude elementen te verbinden aan een eigentijdse, sierlijke inrichting. Met haar bijzonder talent om op harmonische wijze kleuren, vormen en lichtval in te zetten, heeft zij de Rouwhuiskamer de warme, verwelkomende sfeer gegeven die ik zocht. 

Cunera Schaapveld | Tumulus uitvaart

elke-Claeys-.jpg

Ik heb de aangename en professionele samenwerking met Kim enorm gewaardeerd, bij het bepalen van het interieur van het nieuw kantoor van GN Hearing in Velp. Haar enthousiaste en creatieve benadering zorgden voor een prachtig en persoonlijk resultaat.

Elke Claeys | Managing Director Benelux at GN Hearing A/S

Marouska Brandsma.jpg

Inspirerend, enthousiast en borrelend van de ideeën. Haar kleurrijke plannen stoppen niet bij de tekentafel, ook de uitvoering wordt door Kim van a tot z geregeld. 'Ik heb het nog nooit gedaan dus ik denk dat ik het wel kan', Kim durft te experimenteren in het praktisch uitvoeren van haar ontwerp. En daarmee komt ze verder, levert ze uniek maatwerk. Ze legt de lat hoog en is het niet helemaal wat ze had verwacht dan komt er een alternatief. Kim is creatief in oplossingen en kan daarbij terugvallen op haar enorme netwerk van vakmensen. Daarnaast is ze een sociaal mens, maakt snel verbinding met de mensen op de werkvloer en weet zo ter plekke te regelen wat nodig is. Een fijn en oprecht mens bovendien. Ik kijk met veel plezier terug op onze samenwerking in het project 'Scalabeleving'.

Marouska Brandsma- Facilitair professional

Bas-van-Zetten_1.jpg

Het totale plaatje klopt, wij zijn enthousiast evenals onze patiënten. Als ik voor mezelf spreek dan is het toch erg prettig in deze omgeving met zoveel meer sfeer, het is net of er meer lucht is op de een of andere manier, alles oogt veel ruimtelijker, de ruimtes komen veel vriendelijker over! Samenwerken met en de begeleiding van de uitvoering door Kim was bijzonder prettig, enerzijds door haar persoonlijkheid en creativiteit, anderzijds door haar netwerk dat bestaat uit vakmensen die zij kan inschakelen.
Kortom, de kennismaking met KIM heeft tot een bijzonder fraai resultaat beleid waar wij nog dagelijks van genieten en met plezier werken!

Bas van Zetten | Eigenaar Tandartspraktijk

Wil jij weten wat ik voor jou kan betekenen met mijn kleur- en interieurkennis?

Reviews: Recensies
bottom of page