top of page
f0aa08_4e280650550c417c88d1838ad01d1c85~

Wie ben ik?

Na mijn carrière als danseres ben ik mij gaan verdiepen in ontwerpen, kleuren en texturen. Voelen wat kleuren en vormen met je kunnen doen dat vind ik heel interessant. Ik studeerde in 2006 af als kleurspecialist om van mijn passie voor kleur een succesvol bedrijf te maken. Ik help mensen en bedrijven graag bij het vinden van de perfecte ruimte, een eigen plek waar het personeel, klanten of jijzelf je thuis kan gaan voelen. Tijdens onze samenwerking help ik je bij het ontdekken van een eigen stijl om voor het bedrijf of voor jou een comfortabele en inspirerende ruimte te creëren. Bekijk mijn portfolio en lees over mijn diensten. Je kunt ook een aantal recensies zien van mijn eerdere klanten.

Over Kim: Over

Kim van Savooyen

Mijn naam is Kim van Savooyen, vanaf 2006 zelfstandig interieurontwerpster en kleurenspecialist. Ik help particulieren en bedrijven met een doordacht interieur- en kleurontwerp door de ruimte zo in te richten dat zij zich goed voelen en de ruimte op een subtiele maar krachtige wijze hun eigen, authentieke stijl onderstreept. 

Ik begon mijn carrière als introdans danseres. Op internationaal niveau heb ik jaren gedanst. Voelen en door een ruimte bewegen is het mooiste wat er is. Ook nu doe ik dat nog steeds als interieurontwerpster en kleurenspecialist. Door door een ruimte te bewegen, de organisatie te voelen en te leren kennen, kom ik tot mijn interieur- & kleurvoorstellen. 

Ik ben nieuwsgierig, enthousiast, onbevangen en geïntrigeerd door alles wat met kleur te maken heeft. Sinds 2006 ontwerp ik interieurs voor de zakelijke en particuliere markt. Kleur heeft mij gegrepen, de laatste 15 jaar ben ik er tot in de diepste vezels ingedoken en erin gespecialiseerd.

Ik werk voor veel mooie opdrachtgevers. Onder andere voor: 

  • Intratuin restaurant Arnhem

  • Toerisme Veluwe kantoren 

  • HAN (Hogeschool Arnhem Nijmegen)

  • Tumulus uitvaart 

  • Van Bergen Ondernemerszaken - Accountantskantoor

  • Villa Lux - Restaurant en bioscoop

  • Stadsregio Arnhem Nijmegen 

  • Huisartsenpraktijk De Laar 

  • Wijkcentrum Klarendal

  • Bekijk hier de gehele lijst.

Ik ben directeur van Stichting Kleurenvisie, Het Nederlands Platform voor Kleur. 

Daarnaast ben ik aangesloten bij:

Ik deel mijn kennis en ervaring als vaste columnist voor het Home Deco Business Magazine

Regelmatig geef ik ook lezingen, workshops en trainingen over kleur. Ik ben bijvoorbeeld onderdeel van de tentoonstelling arts&design virtual exhibition op het congres in Milaan op 1 september 2021. 

Wil je weten wat ik voor jou kan betekenen?

Over Kim: Tekst
Over Kim: Pro Gallery
bottom of page