top of page

Mijn aanbod

Kleur is een zintuiglijke waarneming en heeft effecten die symbolisch, associatief, synesthetisch en emotioneel zijn. Daarom is het van groot belang om goed te kijken naar de kleuren waar we ons mee omringen/omgeven. Want onze omgeving vormt ons gedrag:

'Het kleur- en interieuradvies van Kim heeft ervoor gezorgd dat ons DNA echt voelbaar is in de organisatie. Met als resultaat dat het personeel zich meer verbonden voelt met de organisatie en nog productiever is geworden.'


Ben je een make-over aan het plannen, wil je gewoon wat meer sfeer in je huis of op kantoor of wil je dat jouw DNA voelbaar is in een ruimte? Hieronder kun je mijn aanbod bekijken. Kun je niet vinden wat je zoekt? Neem dan contact met me op en laat me weten hoe ik jou kan helpen.

Als kleurexpert ben ik ook in te huren voor workshops, lezingen en trainingen over de kracht van kleur.

Fort vier Bij Satelliet stoffen selecrteren.jpg
met Kim.jpg
zelf ontworpen behang 1.jpg

Stap 1: Intake

Kennismaking waarbij we gezamenlijk inventariseren wat de wensen zijn, woondromen en mogelijkheden. Dit is het uitgangspunt voor de werkzaamheden en de vrijblijvende offerte. Je kunt hierbij denken aan adviezen zoals een indelingsschets, 
kleurenplan, materiaalplan, lichtplan, stofferingsplan, styling, aankoopbegeleiding coördinatie en bouwbegeleiding

Stap 2: Advies & ontwerp

Vervolgens worden de ideeën en mogelijkheden uitgewerkt en in beeld gebracht door middel van een plattegrond, stijlrapport met sfeer- en referentiebeelden en kleur en materiaalstalen. Desgewenst zitten daar ontwerpen voor bijvoorbeeld kasten, open haard, keuken en badkamer bij. Het ontwerp/advies wordt aan u gepresenteerd en toegelicht.

Stap 3: Realisatie

Door de samenwerking met uitvoerders zoals meubelmakers/schilders etc. en verschillende leveranciers en merken kan ik desgewenst de gehele inrichting realiseren. Denk hierbij aan het totale plaatje van vloer tot en met plafond. Schilderwerk, wandbekleding, gordijnen, meubels, carpetten, verlichting en accessoires.

Ja, dit wil ik!

Aanbod: Services
Aanbod: Recensies
Patrick Kieviet.jpg

Met Kim heb ik een gesprek gehad om in kaart te brengen hoe we de inrichting konden laten aansluiten op wie wij zijn als bedrijf, wat onze visie is en onze missie en onze kernwaarden zijn. Ik heb Kim uitgedaagd dit te vertalen naar een totale inrichting met kleuren en meubilair. En dat is heel goed gelukt! De uitstraling past bij wie we zijn en willen zijn.

Patrick Kievit - Directeur My Cademy Continuous Learning & Lifelong Learning Expert | Learning Innovator

bottom of page