top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverKim van Savooyen

Project: MyCademy

De vraag van de opdrachtgever Patrick Kieviet van MyCademy was:

MyCademy is een merk dat zich aan de bovenkant van de markt positioneert op kwaliteits- en serviceniveau. Ik (Eigenaar Patrick Kiviet) vind het belangrijk om bij de stijl en inrichting van het nieuwe interieur niet te veilig te gaan zitten. De inrichting moet gaan aansluiten bij wie MyCademy is als bedrijf, onze kernwaarden, visie en missie.


Patrick wilde dat het gevoel van kwaliteit en service ook meteen voelbaar is op het moment dat een bezoeker bij hun binnenloopt. Verdere wensen waren: aansluiting bij hun huisstijl, zit-sta bureau’s, een prettige werksfeer en met name een open werkomgeving. Maar dan niet zoals je die vaak in kantoortuinen ziet waar mensen zich van herrie en onrust moeten afsluiten door een koptelefoon op te doen.


Om daarnaast ook sociale activiteiten te kunnen aanbieden was er de vraag een sociale hub te creëren. Een plek waar mensen samen kunnen eten, een vrijdagmiddagborrel hebben en een stukje vermaak, zoals avonden om te gamen. En het personeel wilde heel graag een tafeltennistafel dus die mocht zeker niet ontbreken.


Aan de hand van bovenstaande vraag ben ik aan de slag gegaan met mijn kleur- en interieurkennis:
Patrick Kievit- Directeur My Cademy Continuous Learning & Lifelong Learning Expert | Learning Innovator |


''Kim heeft het interieur ontworpen en ze heeft van een heel abstract verhaal over waar je als bedrijf voor staat een vertaalslag weten te maken naar een nieuw kantoorinterieur die past bij wie we zijn en willen zijn. En dat vind ik knap. Dat al die keuzes op het gebied van meubels, kleuren en materialen allemaal bij elkaar zijn gekomen tot een logisch geheel dat ook nog aansloot op mijn bedrijfsvisie en positionering. De sfeer was altijd goed, maar wat je nu wel ziet is dat we vaker met z’n allen lunchen omdat we nu die faciliteiten hebben. Voorheen zaten mensen achter hun bureaus te eten. Er is meer sociale interactie. Het personeel is trots om hier te kunnen werken en met de creativiteit van Kim kun je tot dit soort unieke dingen komen.''
Wil jij ook graag jouw bedrijf of woning laten aansluiten bij wie jij bent? Ik help je graag verder met mijn kleur- en interieuradvies. Neem direct contact op!

54 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


Post: Blog2_Post
bottom of page